Any ideas you have that don't fit into other categories...

Customized Quick Access Toolbar not saved

The first time, I set some individual buttons to the Quick Access Toolbar, my settings were not saved.
The toolbar was completely empty with the next start of iMindMap V5.
The second time I tried again some changes. This time the settings were saved. Randomly behaviour?

1 vote
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
lexapilot shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

2 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
  • AdminCharlotte (Admin, ThinkBuzan) commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Hi lexapilot,

    This does sound strange - I do apologise for these difficulties, obviously this shouldn't be happening.

    Is this still a problem? If so, I would suggest that you update to 5.2 in which there are many bug fixes which might solve this problem.

    For information on how to do this, please visit our blog at:
    http://blog.thinkbuzan.com/

    Please don't hesitate to contact us if you have any further problems.

    Many thanks,
    Charlotte

  • lexapilot commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    The Quick Acces Toolbar is now in an "empty state". Even the default buttons (e.g. "Save") are missing and NOT restorable.
    Really bad quality! I'd never released a product with a quality like this.
    I deeply regret, that I upgraded from V4 to V5!

Feedback and Knowledge Base